Indiabol

Szoval itt vagyunk padminivel, a szuleivel, a battyaval, az o baratnojevel meg a lakotarsaval puriban, india keleti partjan. Egy olyan hotelben lakunk, ahol ezerszer annyi szemelyzet van, mint vendeg, tegnap peldaul azert dontottunk a buffet (svedasztal)vacsora mellett, mert ugy ereztuk, hogy kulonben az egeszet hiaba raktak ki, ha mi nem esszuk.

Ma strandoltunk, de del utan visszajottunk, mert tul nagy volt a hoseg. De a viz nagyon jo, tiszta, egy kicsit meleg, de kibirhato. Viszont iszonyu nagy szemet van mindenutt a parton meg az utcakon, csak eldobaljak a szemetet mindenhova, meg az utak melletti hazak/bufek is mind rozogak, epitkezesi tormelek hever mindenutt, mg koborkutyak stb. s mindenhol szaz ember all, aki csak arra var, hogy ranezz es akkor elmondja mit akar eladni/kinalni/eltaxizni, ez a legzavarobb, hogy mindenutt ott van egy csomo ember, aki csak arra var, hogy kiszolgaljon. Most peldaul harom ember van itt mogottem az internet szobaban, akik gondolom csak arra varnak, hogy kerjek egy pohar vizet. Bezzeg WC-papirbol csak egy darab vekony gurigat adtak, amikor elfogyott az elozo!

Sikerult befektetnem egy szandalba is, nagyon kiraly. Abban a bazarban is delhiben, ami akkora volt, mint a haloszoba greten, ot elado volt es mutogattak milyen minosegi borszandaljaik vannak, amig nem szoltam, hogy en kifejezetten nem bort szeretnek (nem akartam reszletezni, hogy a krokodilbor megfelelne) es akkor csodak csodaja kiderult, hogy ezek itt nem is borszandalok, hanem mind hamisitvany am, amikre csak ugy ra lett irva, hogy bor. Oh well, hat nem volt mit tenni, vettem egyet.

Most epp lealaztuk az egesz pereputtyot padminievl egy fergeteges romipartiban, tegnap viszont elvertek kharamban, ami a billiard ketdimenzios valtozata. Holnap feltehetoleg csinalunk vmi tartalmasabbat, peldaul kimossuk a ruhainkat vhol a szappannal, amit vettunk.

Advertisements

2 Responses to “Indiabol”

  1. töki Says:

    Hello!Végre keresőben az első néhány között :)

  2. Dani Says:

    http://boardgamegeek.com/boardgame/5072/carrom ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: