1-1

es a jatekrol inkabb csak ennyit. viszont asszem meg eletemben nem lattam ilyen nyomott hangulatu bart igy feleledni. ja, es egy fejtoro, mert mar reg volt: mi mennyibe kerult, ha 40 frant fizettunk harom kancso sorert es harom tal sultkrumpliert?

es meg ne feledjunk meg guardiolanak arrol a zsenialis huzasarol, hogy a meccs vegeig nem cserelt nyilvanvaloan azzal a szandekkal, hogy leirjam rola ezt a mondatod.

Advertisements

5 Responses to “1-1”

 1. andrés Says:

  szerintem a hosszabitasra tartogatta a jatekosokat, pl krkic is csak tizenegyest rugni jott be, azert nem is ert labdaba, ugye

  rossz humort felreteve, mielott bejott bojan, azt mondtam, hogy ha rugnak egy golt, akkor mindenki megemliti holnap, h 1et sem cserelt ez a marha, de milyen igaza volt. ez a holnap ugye mar ma van, es cserelt egyet, de meg mindig igazam van, felteve, h domotor a mindenki

 2. pb Says:

  hat en nem lattam a meccset, de azok alapjan, amit irtak, hogy mennyire szar volt a borcsa, egyreszt bena, hogy meg mindig nem mentek le domotor kedveert a manu-odds-ok a betfair-en, masreszt viszont halalra fogja magat nyerni igy a manura megrakott tippjevel.

 3. hogy a szarba tudom beallitani, hogy felismerjen a sajat blogom? Says:

  szal 30euroval kezdtem a fogadgatast, most vmiert van 12-m talonban, ezenkivul 32-t fizet a barsza gyozelem es 23-at vesztek, ha az MU nyer. hm, szoval 35-on vagyok, de ha pl megraknam most az MU-t 26-tal, akkor azzal mar fix 40-re is felmehetnek, ha jol nezem. persze fogja a fene.

 4. pb Says:

  pedig meg kene raknod, mert kocsog fergi babai ugy letolnak titeket, hogy rossz lesz nezni. en lehet, nem is fogom.

 5. dani Says:

  Pedig Cory mar szervezi a meccsnezest sajat magahoz. Az elodontok elso fordulojarol egyszeruen elfelejtkezett, most igy akarja elkerulni ugyanezt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: