Kedvenc birosagi kerdesem gyakorlatban

Mar regota kerdezgetem, hogy mi van, ha biztosra lehet tudni, hogy ket ember kozul vki kovetett el bunt, de azt nem, hogy melyik. Pl vkit megolok a penzeert, azt mondom neked, hogy nyertem, elmegyunk belole nyaralni, aztan amikor jonnek a rendorok, akkor azt mondom, hogy te csinaltad uezt. Egyikunk artatlan, tehat ha nem tudjak ki volt, akkor elvileg nem csukhatnak le senkit. Ugy tunik ez tenyleg igy van a gyakorlatban, ugyhogy gyilkolasszunk, mielott kitalalnak vmi uj szabalyt:

http://index.hu/bulvar/2009/03/18/egypeteju_iker_nyugodtan_rabolhat/

Persze meg kene vmi olyan bunteny, ami tenyleg megeri es tenyleg nem lehet megallapitani, hogy melyik haszonelvezo kovette el. Ha ad vki jo tippet, akkor szivesen magamra vallalom az elkoveto szerepet.

Ps. Ugye blog bejegyzest lehet veglegesen torolni a netrol?

Advertisements

4 Responses to “Kedvenc birosagi kerdesem gyakorlatban”

 1. m Says:

  ha jól értem, a te eseted azért csak annyit jelent, hogy nem hagysz nyomot.és akkor nem kell tettestárs, hogy ne ítéljenek el(hiába tudják, hogy VALAKI elkövette a bűntettet), pont azért, mert mindenki ártatlan addig, amíg… az ikrek esetében viszont VOLT nyom. Csak nem tudták, kié és mivel ártatalanul nem ültethetnek le…stb. (Bár szerintem ezen az alapon tetszőlegeset leültethetnek, hiszen utólag ők sem tudják bebizonyítani, hogy ártatlant ültettek le…)

 2. hogy a szarba tudom beallitani, hogy felismerjen a sajat blogom? Says:

  najo, de ugye ez az artatlansag velelme vagy mi a szosz. az enyemben a lenyeg az lett volna, hogy az egesz lopott penzt elisszuk, tehat nyilvan a haszonelvezok kozul vki volt, csak azt nem tudni ki.

 3. toki Says:

  Szerintem ilyenkor mindkettőt (vagy többet) lecsukják és ők megbeszélhetik ki tette.Persze minden relatív.

 4. domotorp Says:

  Azota arra gondoltam, hogy file cserelo software-nel lehetne, hogy egyikunk felrakja egy veletlen bitsorozatot, a masikunk a Matrix + a veletlen bitsorozatot, aki mindkettot letoltolti, annak megvan a Matrix, de mi mindketten csak veletlen biteket raktunk fel, tehat nem sertettunk torvenyt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: